Kuka olen?

Olen Leena, keski-ikäinen viiden lapsen äiti ja vaimo. Olen opiskellut lukion jälkeen kätilöksi. Vanhempainvapaalla päätin kymmenisen vuotta sitten opiskella pt:ksi. Brain Relief -hoitajaksi valmistuin toukokuussa 2021. Nyt opiskelen terveydenhoitajaksi. Supistin Kesäkuisen toimintaa ja jätin palveluksi vain ihanan Brain Relief -hoidon. Se hoito rentouttaa tekijääkin niin, että jos oma keho on ollut stressaantunut, hoidon tekemisen  jälkeen syke on rauhallisempi, keho tyynempi ja mieli rauhallisempi. 

P. S.

Mietitkö miksi yritykseni nimi on Kesäkuinen? Halusin keksiä nimen, joka luo positiivisia mielikuvia ja joka viittaisi myös kätilön ammattiin. Kesä tuo varmasti lähes kaikille aurinkoisen fiiliksen, lämmön, valon ja loman. Kesäkuinen viittaa myös syntymäkuukauteen tai laskettuun aikaan. Somessa käytetään aihetunnisteita #kesäkuiset tai #kesäkuinen vuosiluvun kera, kun odotetaan vauvaa syntyväksi kesäkuussa ja jatkossakin lapseen liittyvissä postauksissa. Olen itse syntynyt kesäkuussa, joten se kuukausi on erityisen merkityksellinen, tietenkin! Nimi juolahti mieleeni harmaana marraskuisena päivänä, kun lisäsin Instagramiin kuvan kauniista metsästä. Oli kuin lamppu olisi syttynyt päässäni ja tiesin, että yritykseni nimi oli löytynyt: Kesäkuinen.

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.