Ota yhteyttä

Kesäkuinen palvelee joustavasti Kymenlaaksossa

Tapaamiset sovitaan sinun kalenterisi mukaan. Aikoja on mahdollista varata päivälle, illalle tai viikonlopulle. Myös etänä auttaminen onnistuu hyvin osassa palveluita.

Voimme tavata kotonasi, ulkona tai työhuoneellani Kuusankoskella osoitteessa Puhjontie 17 A. Kotikäynnin hinta sovitaan aina erikseen.

Ota yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella, niin palaan pian asiaan! Mikäli en pysty vastaamaan puheluusi, voisitko ystävällisesti lähettää lyhyen viestin soitostasi. Näin voin valmistautua puheluun ja palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Kartoitus puhelimitse on aina maksutonta.

Leena palveluksessasi

Olen elämäniloinen, kannustava ja rauhallisen määrätietoinen viiden lapsen äiti, kätilö ja personal trainer. Kätilöksi opiskelin Tampereella Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa ja valmistuin vuonna 2006. Olen työskennellyt kätilönä Taysissa ja Päijät-Hämeen keskussairaalassa.

Vanhempainvapaalla tuli polte uuden opiskeluun, ja hakeuduin opiskelemaan personal traineriksi. Valmistuin pt:ksi vuonna 2016. Minulla oli alusta asti visio kätilön ammattitaidon ja pt:n töiden yhdistämisestä. Kesäkuisen perustin alkuvuodesta 2020.

Sektioista toipuneena tiedän, että se vaatii äidiltä erilaisia asioita säännölliseen synnytykseen verrattuna. On helpompi ohjata ja valmentaa, kun oikeasti tietää millainen kokemus sektio on.

Naisten ja äitien kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asiani. Tervetuloa tutustumaan!

P. S.

Mietitkö miksi yritykseni nimi on Kesäkuinen? Halusin keksiä nimen, joka luo positiivisia mielikuvia ja joka viittaisi myös kätilön ammattiin. Kesä tuo varmasti lähes kaikille aurinkoisen fiiliksen, lämmön, valon ja loman. Kesäkuinen viittaa myös syntymäkuukauteen tai laskettuun aikaan. Somessa käytetään aihetunnisteita #kesäkuiset tai #kesäkuinen vuosiluvun kera, kun odotetaan vauvaa syntyväksi kesäkuussa ja jatkossakin lapseen liittyvissä postauksissa. Olen itse syntynyt kesäkuussa, joten se kuukausi on erityisen merkityksellinen, tietenkin! Nimi juolahti mieleeni harmaana marraskuisena päivänä, kun lisäsin Instagramiin kuvan kauniista metsästä. Oli kuin lamppu olisi syttynyt päässäni ja tiesin, että yritykseni nimi oli löytynyt: Kesäkuinen.

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.