Synnytyssuunnitelman laatiminen

Synnytystä voi ja kannattaakin miettiä jo raskausaikana. Se auttaa sinua synnytysmatkalla.

Ensisynnyttäjänä sinulla ei ole kokemusta asiasta, ja jos mietit asioita rauhassa etukäteen, asiat eivät ole täysin vieraita synnytystilanteessa. Uudelleen synnyttävällä on taustalla jo synnytyskokemus, jolloin hahmottaminen voi olla helpompaa. Sinulle on voinut muodostua käsitys, mitä asioita toivot huomioitavan synnytyksessä.

Synnytyssuunnitelma tehdään siis ajatusten ja toiveiden tueksi, sillä synnytystä ei voi käsikirjoittaa. Jokainen synnytys on ainutkertainen ja etenee omassa tahdissa.

Synnytyssuunnitelmassa voi miettiä seuraavia asioita: Mitä mielikuvia synnytys sinulle herättää? Miten suhtaudut synnytykseen? Jos olet synnyttänyt aiemmin, minkälaisia kokemuksia ja muistoja sinulla on synnytyksestä? Mitä ajattelet synnytyskivuista? Millaisia ajatuksia sinulla on kivunlievityksestä?  Onko sinulla toiveita liittyen synnytykseen? Mitä ajattelet ensipäivistä vauvan kanssa? Mihin erityisesti toivot tukea? Onko sinulla toiveita puolisolle tai tukihenkilölle?

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.