Synnytykseen on hyvä valmistautua, lähdethän elämäsi mullistavalle seikkailulle jonka rasitusta on verrattu maratonin juoksemiseen. Tämä mielikuva avaa hyvin valmistautumisen tärkeyden. Valmentautumalla voit lisätä luottamusta itseesi synnyttäjänä kun tiedät, miten synnytys etenee, miten voit itse siihen vaikuttaa ja mitä synnytyksen aikana voi tapahtua.

Synnytysvalmennuksessa käydään läpi  raskausaika, synnytys ja sen eri vaiheet, kivunlievitys, erilaiset synnytystavat ja -asennot sekä synnytyksen jälkeinen aika. Lisäksi pohdimme, kuinka puoliso tai muu läheinen voi tukea synnyttäjää raskausaikana, synnytyksessä ja sen jälkeen. Myös synnytyksestä palautuminen sekä vauvan hoito kuuluvat tähän valmennukseen.

Synnytysvalmennusta voidaan räätälöidä painottaen aiheita, joista on erityisesti hyötyä omassa tilanteessasi ja joihin koet tarvitsevasi tukea.

Hinta: 60€/h tai sopimuksen mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.