Onko sinulla stressiä elämässäsi? Olisiko rauhoittuminen ja rentoutuminen hetkessä eläen paikallaan niin, että saisit jättää huolesi ja murheesi edes hetkeksi sivuun ja saisit vain olla ja keskittyä hyvän olon tuntemuksiisi?

Rentoutumisen taito on tärkeää meille kaikille. Rentoutuessa kehossa tapahtuu monenlaisia asioita. Keskushermosto saa rauhoittavaa viestiä, jolloin autonominen ja ääreishermosto rauhoittuvat. Verenpaine ja syke laskevat ja stressihormonit vähenevät. Mielihyvähormonit taas lisääntyvät. Kun keho rauhoittuu ja ei ole taistele ja pakene -tilassa, pystyt hiljentymään ja havainnoimaan omia ajatuksiasi paremmin. Voit olla itsesi hyvä ystävä.

Rentoutuminen äideille

Vanhempana olo on pääsääntöisesti aivan ihanaa. Se vaatii kuitenkin myös lepohetkiä, jolloin voi ajatella aivan muita asioita. Äidin pitää huolehtia omasta hyvinvoinnistaan, jotta jaksaa olla armollinen kaikille niille pakahduttaville ja raivostuttaville tunteille, joita vanhemmuus välillä voi herättää. Teemme rentoutumisharjoituksia rauhallisessa tilassa yksilövalmennuksena tai pienessä ryhmässä.

Hinta: 60€/ yksilö, 45€/hlö ryhmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.