Raskausajan liikunta

Liikunta raskausaikana on erittäin suositeltavaa. Liikunnalla on paljon positiivisia vaikutuksia niin äidille kuin kasvavalle sikiölle.

Alkuraskauden pahoinvointi voi hetkellisesti viedä voimia, mutta sen jälkeen vointi on usein hyvä ja kasvava mahakin vielä sen verran pieni, että sen kanssa on mukava liikkua. Raskausaikana voit jopa nostaa kuntoasi, sillä elimistön fysiologia antaa siihen loistavan mahdollisuuden.

Raskausajan liikunnan tavoitteena on ylläpitää lihas- ja kestävyyskuntoa ja hyvää oloa, jotta olet hyvässä kunnossa elämäsi suureen tapahtumaan, synnytykseen, ja sen jälkeiseen aikaan. Lantionpohjan lihasten vahvistaminen, liikkuvuusharjoitteet ja niiden merkitys korostuvat. 

Muuttuvan kehon kanssa voi olla haasteita. Saatat miettiä minkälaiset liikkeet ja liikuntamuodot ovat turvallisia tai keholle hyväksi ja kuinka säilyttää hyvä ryhti ja tasapaino. Liian rankat treenit tai keskivartaloon kohdistuvat harjoitteet voivat aiheuttaa ongelmia sinulle tai sikiölle. Liikunnan harjoittamiseen voi tulla myös esteitä, jolloin erittäin kevyt liikkuminen tai jopa lepo on ehdottoman tärkeää.

Tule yksilövalmennukseen, niin mietitään sinulle sopivat liikuntamuodot ja käydään läpi raskausajan liikuntaan liittyviä asioita. Käynti voi olla yksittäinen tai voin olla tukenasi koko raskauden ajan.

Hinta: 60€/h tai sopimuksen mukaan

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.