Terveys ja hyvinvointi koostuu monesta eri osatekijästä, joista ravinto on yksi tärkeimmistä niin fyysiselle kuin psyykkiselle hyvinvoinnille. Pitkällä tähtäimellä hyvää terveyttä ei ole mahdollista saavuttaa ilman terveellistä ruokavaliota ja suoliston tasapainoa. 

Raskaus- ja imetysaikana on tärkeä huolehtia terveellisen ruokavalion lisäksi siitä, että käyttää tehokkaita ravintolisiä. Kasvava sikiö ja vauva saa äidin kehosta tarpeelliset rakennusaineet. Äidin tuleekin turvata omat vitamiini- ja hivenainetasot pysyäkseen virkeänä, jaksavana ja palautuakseen päivän rasituksesta levon aikana.

Käymme läpi raskaus- ja imetysajan ravinnon erityispiirteet ja kartoitamme sinun ravitsemustilanteesi. Ohjaus tapahtuu kotonasi tai vastaanotolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.