Raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen

Uusi arki pienen vauvan kanssa voi rajoittaa liikunnan aloittamista synnytyksen jälkeen. On kuitenkin hyvä saada se säännölliseksi osaksi elämän rytmiä.

Synnytyksestä palautuminen on aina yksilöllistä ja liikkeelle lähdetään omaa kehoa kuunnellen. Aluksi liikunnan on hyvä olla kevyttä ja rauhallista, vaunulenkit vauvan kanssa sopivat tähän erinomaisesti.

Keskivartolon syvien lihasten ja lantionpohjan harjoittaminen on ensisijaisen tärkeää. Vatsalihasten erkauma kannattaa tarkistaa aina jälkitarkastuksen jälkeen, jotta nähdään voidaanko liikunnan tehoja vähitellen lisätä.

Lantionpohjan lihakset joutuvat raskaudessa ja synnytyksessä lujille. Niiden vahvistaminen on iso satsaus hyvinvointiin jo silläkin hetkellä, mutta kiität itseäsi myös ikääntyneenä, kun aivastaessa ja yskiessä housut pysyvät kuivina. Tämä edellyttää tietenkin lantionpohjan lihasten säännöllistä harjoittamista. Haluan, että tämä asia otetaan tosissaan.

Haemme tuntuman lihasharjoitteluun ja tarkistamme, että harjoitukset tehdään oikein. Opettelemme harjoitteet yhdessä, ja liikkeitä tehdään lähes päivittäin kotona ohjelman mukaisesti esimerkiksi ennen nukkumaan menoa ja aamulla herätessä.

Hinta: 60€/h tai sopimuksen mukaan

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.