Vanhempana ja äitinä oleminen on monelle tärkeintä maailmassa. Se on saattanut olla toiveissa pidempäänkin. Kun elää elämää pienen vauvan, taaperon tai jo isomman lapsen kanssa, ajatukset ja tunteet saattavat välillä mennä äärilaidasta toiseen.

Ajatukset voivat hämmentää tai aiheuttaa ahdistusta ja häpeää. ”Miten voin ajatella näin, kun olen toivonut tätä elämäntilannetta niin paljon?” ”Kukaan muu ei mieti tällaisia ajatuksia kuin minä.” ”Olen huono äiti. En osaa olla sellainen äiti kuin pitäisi. Muille äitiys on paljon helpompaa.”  

Keskustellaan vanhemmuudesta ja etsitään juuri sinulle toimivia voimaannuttavia ajatuksia sekä käytännön vinkkejä arjen tueksi. Tämä toimii niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksena. Voit koota ryhmän tuttavistasi. Sovitaan sopiva ajankohta. Vauvan voi hyvin ottaa mukaan valmennukseen.

Hinta: 60€ tai sopimuksen mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.