Imetys on mitä luonnollisin tapa ruokkia ja hoitaa vauvaa. Äidinmaito on tarjolla aina sopivan lämpöisenä, ravintorikkaana ja hyvin sulavassa muodossa. Sen koostumus on vauvalle aina optimaalinen.

Imettäminen on paljon muutakin kuin ruuan antamista vauvalle. Äiti ja vauva ovat imetystilanteessa vuorovaikutustilanteessa, jossa molemmat saavat rauhoittumista, läheisyyttä, rakkautta ja hoivaa. Imetyksellä on myös terveyshyötyjä sekä vauvalle että äidille. Se pienentää molemmilla riskiä sairastua eri sairauksiin. Haluan muistuttaa tässä kohtaa, että ei ole maailmanloppu, jos imettäminen ei syystä tai toisesta onnistu. Sitä ei kannata ottaa epäonnistumisena. Keskustellaan silloin, miten ruokkimisesta saa yhtä ihanan ja rauhallisen vuorovaikutustilanteen.

Imetyksen alkutaival voi sujua melko vaivattomasti ja imetys asettuu luonnolliseen uomaansa. Näin ei kuitenkaan aina käy. Äiti saattaa hätäillä maidon riittävyyden kanssa, maidonnousu voi aiheuttaa epävarmuutta, vauvan voi olla hankala löytää imuotetta tai imetys voi tehdä kipeää. Autan mielelläni kaikissa epävarmuuden hetkissä.

Raskausaikana voit käydä imetysohjauksessa, jossa kerrotaan imettämisestä ja sen positiivisista vaikutuksista, käydään läpi erilaisia imetysasentoja, millainen on hyvä imuote, miten toimia ongelmatilanteissa. Saat luottavaista mieltä onnistuneeseen imettämiseen ja tiedon mistä hakea tarvittaessa apua.

Imetysohjaus tapahtuu kotonasi tai vastaanotolla.

Hinta: 60€/h tai sopimuksen mukaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.