Hyvinvointivalmennus ja personal training

Saatat olla liikunnassa vasta-alkaja tai liikuntaa paljonkin harrastanut, mutta tarvitset motivaattorin ja selkeän ohjeistuksen ja ohjelman. Teemme suunnitelmat sinun toiveidesi, tavoitteidesi ja elämäntilanteesi mukaan!

Hyvinvointivalmennuksessa käymme kokonaisvaltaisesti läpi elämäsi osa-alueet kuten unen, levon, palautumisen, stressin, liikunnan, ihmissuhteet sekä ravinto- ja ruokatottumukset. Tasapaino ja hyvinvointi koostuu siis monista osatekijöistä ja on hyvä tiedostaa niiden väliset suhteet.

Tykkäisitkö käydä kuntosalilla, mutta et oikein tiedä mitä siellä tekisit ja päädytkin juoksemaan juoksumatolla ja tekemään muutaman hauisliikkeen. Tehdään sinulle ohjelma, jolloin treenaaminen helpottuu ja saat myös tuloksia aikaan.

Hinta: Teen vastaanotolla tai puhelimitse 15-30 minuutin ilmaisen kartoituksen tilanteestasi, ja tarjouksen sen mukaan.

Kuntosaliohjelma alk. 60 €

Ohjaus kuntosalilla 60€ / tunti

Lisätietoa

Hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%.

Matkakulut lisätään kotikäynteihin tai pidemmälle tehtäviin valmennuksiin.

Sopimuksen mukainen hinta: Jos asiakas haluaa ostaa esimerkiksi useamman kuukauden ajalle palveluja, lasketaan hänelle tarjous sen mukaan. Laskutus tapahtuu tällöin kerran kuukaudessa joko korttimaksulla tai laskulla.

Peruutukset tulee tehdä välittömästi esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista. Peruuttamatta jäänyt käynti laskutetaan normaalilla palvelun hinnalla.